در این مقاله می خواهیم نحوه اتصال سیم تلفن به پریز سوکتی را توضیح دهیم . اتصال سیم تلفن به پریز سوکتی با در نظر گرفتن نوع تلفن و سیم بندی های داخلی آن صورت می گیرد. در این فرایند در نظر گرفتن برند و مدل تلفن شما نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. برای آشنایی با نحوه اتصالات تلفن به پریزهای سوکتی، باید به ساختار این پریز ها و قطعات موجود در آن ها نیز دقت داشته باشید. در این گزارش در رابطه با کلیه این موارد اطلاعات کاملی به دست می آورید.
پریزهای سوکتی اغلب از 4 سیم تشکیل شده اند که از سوکت مادگی بیرون آمده و بر روی پایه های تلفن قرار گرفته و پیچ می شوند. این 4 سیم به صورت دو زوج در فرایند سیم کشی تقسیم شده و مورد استفاده قرار می گیرند. از این فرایند برای سانترال تلفن ها و استفاده از فرایند دیجیتالی برقراری تماس صویت استفاده می کنند. با استفاده از آن ها تلفن شهری به سادگی سانترال شده و قابلیت های مختلفی در اختیار کاربران قرار می دهند.
در این زمینه کاربران اغلب با روش های بستن سیم به پریزهای سوکتی با مشکل رو به رو می شوند و نحوه صحیح انجام آن را نمی دانند. انتقال بوق در هر یک از این تلفن ها با استفاده از زوج سیم های داخلی پریز صورت می گیرد. تلفن های دیجیتالی نیز با همین سیستم بسته شده و عملکرد مطلوبی خواهند داشت. کلیه دیتا و اطلاعات بوق تلفن نیز با استفاده از همین زوج سیم انتقال پیدا می کنند. در ادامه در خصوص نوع سیم های به کار رفته در این تلفن ها و ویژگی ها و مشخصات هر یک اطلاعاتی ارائه می دهیم.
رشته سیم های پریزهای سوکتی
در این پریزها از دو رشته میانی استفاده شده که به رنگ های سبز و قرمز در محل های مربوطه تعبین شده و شناسایی می شوند. این رشته سیم ها برای اتصال تلفن های آنالوگ بیشتر به کار می روند. در کنار این رشته سیم ها یک زوج سیم به رنگ های زرد و مشکی نیز قرار دارد که اغلب برای اتصالات هایبرید تلفنی مورد استفاده قرار می گیرند و با استفاده از آن ها فرایند انتقال دیتا به سهولت انجام می گیرد.
در تلفن های قدیمی تنها از یک زوج سیم استفاده شده که برای ارتباطات آنالوگ تلفنی مورد استفاده قرار می گیرند و قابلیت دیجیتالی در آن ها تعریف نشده است. نحوه سیم بندی تلفن ها با یکدیگر تفاوت دارد. سیم کشی تلفن و اجزای داخلی آن با در نظر گرفتن نوع تلفن متفاوت خواهد بود. شما می توانید، با دنبال کردن رنگ سیم های موجود در سوکت، فرایند اتصال سیم تلفن به پریز سوکتی را به سادگی انجام دهید.
تکنولوژی های ساخت تلفن و سیم مخابرات
برای بررسی روش های اتصال سیم به پریزهای سوکتی بر اساس تکنولوژی های ساخت متفاوت خواهد بود. به همین خاطر برای انجام این فرایند باید حتما تکنولوژی های موجود در هر یک از آن ها را مورد بررسی قرار دهید. تلفن های موجود در بازار دسته بندی های مختلفی دارند که برخی از آن ها را در زیر مشاهده می کنید:
1-تلفن های دیجیتالی که اغلب با قابلیت سانترال تولید و ارائه می شوند و از بهترین انواع تلفن ها در زمینه ایجاد ارتباطات اینرنتی تلفنی به شمار می روند.
2-سیستم های آنالوگ که از سرویس های قدیمی تلفنی به شمار می روند و توان سانترال شدن ندارند. به همین خاطر نیز این تلفن ها را در میان لوازم قدیمی دسته بندی می شوند.
3-تلفن های هیبرید نیز در این میان دسته بندی شده و یکی از کاربردی ترین ها به شمار می روند. انتقال دیتا از طریق این تلفن ها به سهولت انجام می گیرد.
4-تلفن های VOIP نیز کاربردهای گسترده ای در عصر ارتباطات دارند و برای قابلیت سانترال مورد استفاده قرار می گیرند. با استفاده از آن ها سیستم های تلفن وتماس های صوتی یک سازمان یکپارچه شده و بهترین امکانات را در اختیار کاربران قرار می گیرد.
در ادامه روند اتصال و سیم بندی را در هر یک از این تلفن ها به صورت خلاصه مورد بررسی قرار می دهیم:
سیم کشی تلفن های دیجیتالی : پایه و مبنای استفاده از این تلفن های دیجیتالی سیستم صفر و یک است که فرایند انتقال صدا را به سهولت انجام می دهند. این تلفن ها از زوج های سیم سوکت های پریز برای اتصال استفاده ی کنند و این سیم ها وظیفه انتقال بوق و دیتا را بر عهده دارند.
سیم کشی تلفن های هیبریدی : اتصال سیم تلفن به پریز سوکتی در تلفن های هیبریدی با روش متفاوت تری صورت می گیرد. در این تلفن ها از ویژگی های ترکیبی تلفن های آنالوگ و دیجیتالی استفاده شده است. این تلفن ها اغلب از ظرفیت کمتری برخوردار می باشند. زوج های سیم موجود در سوکت در این مدل تلفن برای انتقال پالس و دیتا مورد استفاده قرار می گیرند. رنگ های قرمز و سبز و زرد و مشکی سیم های سوکت، در این تلفن ها تعبیه می شوند.
سیم کشی تلفن های VOIP
این تلفن ها برای انتقال اطلاعات همزمان چند تماس بر روی یک شبکه مورد استفاده قرار می گیرند و از جدیدترین تکنولوژی های موجود در این عرصه به شمار می روند. در این تلفن ها قابلیت استفاده از اینترنت برای برقراری تماس وجود دارد. این سیستم ها برای انتقال ارتباط در بستر اینترنت مورد استفاده قرار می گیرند.
در سال های اخیر سیم کشی تلفن برای برقراری ارتباطات اینترنتی مورد توجه تکنیسین های این عرصه قرار گرفته است. در این گزارش اطلاعات جامعی در خصوص نحوه سیم کشی تلفن های مختلف هیبریدی، دیجیتالی، آنالوگ و VOIP ارائه شده که دانش شما را در این زمینه افزایش می دهد. هر یک از بخش های این تلفن ها برای انتقال دیتای مورد نظر به یکی از زوج سیم های سوکت و پریز مربوطه متصل می شوند. در این بخش با انواع سیم های موجود در پریزهای سوکتی آشنا می شوید که تنظیمات سیم بندی تلفن ها و اتصال آن ها را به پریز ساده تر می کند. جهت آشنایی با خدمات voip و اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال کلیک کنید .
وسایلی مورد نیاز برای اتصال پریز تلفن سوکتی کدام اند ؟
چسب برق ، فازمتر ، انبردست . پیچ گوشتی برای نصب پریز تلفن سوکتی مورد نیاز می باشند .
پریزهای سوکتی از چند سیم تشکیل شده اند ؟
پریزهای سوکتی اغلب از 4 سیم تشکیل شده اند که از سوکت مادگی بیرون آمده و بر روی پایه های تلفن قرار گرفته و پیچ می شوند. این 4 سیم به صورت دو زوج در فرایند سیم کشی تقسیم شده و مورد استفاده قرار می گیرند.
رشته سیم های پریزهای سوکتی کدام اند ؟
پریزها از دو رشته میانی استفاده شده که به رنگ های سبز و قرمز در محل های مربوطه تعبین شده و شناسایی می شوند.
مرجع اموزش نصب و اتصال سیم تلفن به پریز سوکتی کجاست ؟
در این صفحه می توانید فیلم کامل اموزشی را مشاهده کنید .