همین الان با ما چت کنید ...

ورودی و خروجی سانترال چیست ؟

نوع ورودی و خروجی سانترال بسته به نوع آن برای بخش های مختلف تعیین می شود. برای بسیاری از کسب و کارها از این سانترال ها استفاده می شود. اما همه انواع آن ها برای کسب و کارها مناسب نیستند. برای این که با بخش های مختلف یک سانترال و فرایند نصب و راه اندازی آن آشنا شوید، و نحوه سیم کشی و سیم بندی داخل تلفن را نیز به خوبی یاد بگیرید، تا پایان این گزارش با ما همراه باشید. در این جا اطلاعات ارائه شده که به شما در بهره وری هر چه بیشتر از این تکنولوژی های جدید کمک می کنند. 
هر سانترال تعداد بالایی خط شهری را پوشش می دهد و پورت های خط شهری را در خود جای می دهد. کاربران شرکت نیز برای اتصال به این سیستم ها از یک ورودی به دستگاه مورد نظر استفاده می کنند. این ورودی ها را به عنوان پورت های خارجی و داخلی به شمار می آورند. 

تعداد ورودی ها و خروجی های هر سانترال

در بررسی ورودی و خروجی سانترال، بررسی تعداد مورد نیاز برای هر یک از انواع این سیستم ها نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. هر شرکت با در نظر گرفتن تعداد کاربران و خطوط تلفنی مربوط به آن ها، پورت های ورودی سانترال را در سیستم شبکه تلفنی مشخص می کند. هر چه این تعداد پرسنل بیشتر باشند، به طور قطع به خطوط تلفنی بیشتری در سازمان یا مرکز تجاری مربوطه نیاز دارند. این مورد ورودی های سانترال را نیز به طرز قابل توجهی افزایش می دهد. 
در این بخش تعداد پورت های خروجی نیز مورد توجه قرار می گیرد. تعداد خطوط شهری به تعداد کاربران استاندارد مشخصی ندارد. اما اغلب برای هر سه کاربر یک خط شهری در نظر گرفته می شود که عملکرد سانترال شبکه را به حد مطلوب می رساند. فرایند ارائه خطوط بر اساس نوع فعالیت های شرکت مورد نظر متفاوت خواهد بود و بسته به تعداد کاربرانی که از این خطوط استفاده می کنند، تعداد پورت های ورودی و خروجی نیز متفاوت است. 

وسایل جانبی سانترال

بسیاری از افراد در رابطه با نحوه اتصال میکروفن یا اسپیکر به این دستگاه ها سوالاتی می پرسند و ابهاماتی در این خصوص برای آن ها وجود دارد. این افراد باید برای این قابلیت ها به دنبال جک و فیش مخصوص خود بگردند. در غیر این صورت نمی توانند از این امکانات بهره مند شوند. به علاوه امکان اتصال میکروفن به تلفن وجود ندارد و این قابلیت تنها برای تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرد. برای نصب اسپیکر و اتصال آن از فیش های سه و نیم میلی متری استفاده می کنند که این امکانات را برای کاربران فراهم کنند. 
مسئله بعدی که کاربران را سر در گم می کند، نحوه راه اندازی سیستم های سانترال بی سیم می باشد. در این بخش در خصوص راه اندازی سیستم های بی سیم پاناسونیک اطلاعاتی را بررسی می کنیم. این سیستم ها بر روی تلفن های معمولی و دکت قابل اجرا خواهند بود. 

راه اندازی سانترال بیسیم پاناسونیک و voip با تلفن های دکت Dect و معمولی

راه اندازی سانترال از نوع بی سیم و از برند پاناسونیک فرایند ساده ای دارد. اما باید در ضمن راه اندازی این سیستم ها به چند نکته ساده دقت داشته باشید. برای راه اندازی سیستم های سانترال روش های بسیاری وجود دارد که ساده ترین آن ها اتصال به سیستم تلفن های معمولی است. در این فرایند راه اندازی اغلب به دنبال کم هزینه ترین روش ها می گردند. به این ترتیب در هزینه های سازمان و شرکت های تجاری صرفه چویی خواهد شد. 
این فرایند با استفاده از تلفن های مختلفی قابل اجرا است. در این زمینه از تلفن های بی سیم معمولی نیز استفاده  می شود که فرایند راه اندازی را به شدت تسهیل می کنند. هزینه اجرای این روش راه اندازی بسیار پایین تعیین شده و تجهیزات مورد نیاز برای آن نیز با قیمت بسیار مناسبی خرید و فروش می شوند. این روش در سریع ترین زمان ممکن صورت گرفته و به نیازهای مختلف کاربران پاسخ می دهد. استفاده از آن ها در هر یک از کارگاه ها برای پرسنل شرکت قابل انجام خواهد بود. 
در این خصوص از تلفن های دکت نیز استفاده می کنند که اغلب بر روی مرکز تلفن نصب خواهند شد. این فرایند نیز مزایای به خصوصی دارد. در این خصوص باید از یک آنتن دکت نیز استفاده کرده و یا از سانترال های دیجیتال به بالا استفاده کنید. این روش سانترال بسیار حرفه ای تر انجام می گیرد. در این خصوص از هندست های دکت برای اتصال به تلفن های پاناسونیک و سیستم سانترال استفاده می شود. قابلیت توسعه این فناوری نیز در این قبیل دستگاه ها مورد توجه قرار می گیرد. 

آموزش سیم کشی و نحوه اتصال سیم های تلفن به پریز سوکتی

نحوه  اتصال سیم ها تلفن نیز به پریزهای سوکتی همواره مورد توجه مصرف کنندگان این سیستم قرار می گیرد. شما می توانید، با در نظر گرفتن رنگ هر یک از سیم های موجود برای ایجاد اتصالات مربوطه استفاده کنید. این سیم ها درون سوکت ها و پریز مربوط به آن ها جای گرفته و هر یک از آن ها وظیفه انتقال دیتای به خصوصی را بر عهده دارند. بر اساس نوع تلفن مورد استفاده در شرکت یا سازمان مورد نظر، نوع سیم بندی داخلی آن نیز از پریز سوکتی به تلفن متفاوت خواهد بود. 
در این گزارش با بخش های مختلف سیستم راه اندازی سانترال، پورت های خروجی و ورودی به سیستم ها و انواع روش های سیم کشی و سیم بندی تلفن های شبکه سانترال آشنا شدید. این روش های نوظهور در سال های اخیر بسیار مورد توجه مدیران و کارفرمایان بخش خصوصی و دولتی قرار گرفته است. در طول هر سال میزان بالایی از این سیستم ها خریداری شده و مورد استفاده قرار می گیرند. مشخصات هر یک از این دستگاه ها از نظر فنی با دیگری متفاوت بوده و بر این اساس دسته بندی می شوند. بر اساس این مشخصه ها نوع نصب و راه اندازی آن ها نیز مشخص خواهد شد. در این خصوص تعداد پورت های خروجی و ورودی نیز مورد توجه قرار می گیرد.  
پیوند ها
اطلاعات تماس با ما

آدرس : خیابان آزادی - خیابان بهبودی - کوچه حمید - پلاک 1 - طبقه اول - واحد 1

تلفن : 02166001169    موبایل : 09369899079

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت ارتباط سازان رهنما می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح